Smycken som passar till bröllop

Ska du gifta dig? Grattis! Bröllopet är en av livets största högtider och givetvis ska det firas med vackra smycken. Vigselringen står såklart i centrum den här dagen, men matcha den gärna med ett par snygga örhängen och ett vackert halsband.

Klassiska örhängen för alla stilar

Vilka örhängen som passar bäst beror på vilken klänning du har och din stil i övrigt. Generellt är det en bra idé att välja klassiska örhängen till bröllop och vigsel, exempelvis ett par hjärtformade studs eller pärlörhängen. Om du vill gnistra lite extra på din stora dag kan du välja hoops med kristaller eller så kallade ”Disco Balls”. Du hittar många olika sorters örhängen för bröllop hos Susanna Falken Jewellery. Du kan enkelt beställa smyckena online. Se till att beställa i god tid innan bröllopet så att du i lugn och ro kan prova dina örhängen ihop med klänningen och övriga smycken.

Halsband som matchar ring & örhängen

Glöm inte bort att matcha örhängena med ett vackert halsband. Många brudklänningar har en fin urringning som med fördel pryds med att elegant halsband. Ett tidlöst pärlhalsband är ett populärt val bland brudar, men återigen handlar det om att välja smycket som du gillar och som passar din stil. Om du har en enkel bröllopsklänning kan du ta ut svängarna lite mer och välja större smycken. Om din klänning däremot är stor och har många detaljer kan det vara värt att låta den få stå i centrum genom att matcha den med diskreta smycken. Testa dig fram och hitta det som passar dig bäst!