Inred hemma med smycken

Ett stilfullt smycke runt halsen, en pampig ring på fingret eller ett par gnistrande pärlor i öronen – smycken är fantastiska accessoarer på många sätt. Så pass användbara att du faktiskt kan använda smycken för att inreda i hemmet!

Här ger vi dig dekorativa tips på hur du smyckar ditt hem med halsband, ringar och andra vackra alster.

Smycken och glas – perfekt kombo

Nu har du ett utmärkt tillfälle att få användning av dina fina shotglas som dammar i skåpen och aldrig får chansen att visa vad de går för. Använd shotglasen till att inreda hemmet ihop med smycken – en kombination som ger liv åt ditt hem.

På nätet finns ett stort utbud av snygga och även roliga shotglas som passar utmärkt att använda till inredning med dina smycken. Tanken är att du låter shotglasen vara en slags ställning där du snyggt virar runt unika halsband i olika design. Ett tråkigt hyllplan får direkt liv om du placerar ett shotglas i tonad färg med ett litet tuffare halsband som dekoration.

Ett annat tips är att fylla ett shotglas med lite småstenar eller ljus sand för att sedan lägga i ett par gnistrande ringar lite ”huller om buller”. Använd gärna fler shotglas som du placerar tillsammans på ett litet fat!

I harmoni med naturen

Du kan enkelt inreda ditt hem med vackra smycken som placeras ut på olika träobjekt. Det mest originella sättet är att bege dig ut i skogen på jakt efter vackra rester. Tänk en lite trubbig träpinne med små grenar som du hänger både ringar, halsband och runda örhängen på. Snyggt inne på badrummet, men även i sovrummet.

Stiliga armband i lite bredare stil är vackra att hänga på grova trädgrenar, men ett annat tips är även att trä armbanden på ett smalare och runt vedträ.

Möjligheterna är många när du inreder och dekorerar med smycken i hemmet!