Byt ut dina smycken och accessoarer

Vårtrenderna för 2021 är här när det gäller smycken och accessoarer. Det är en vår och sommar som präglas av funktion. I smyckesväg är det kedjor och pärlor som dominerar. Silversmycken är också trendiga och är en viktig del av vårgarderoben. Ju närmare sommaren vi kommer desto mer smycken med inspiration från medelhavet kommer vi att få se. Känner du dig lite trött på dina smycken? Då kan du alltid sälja diamanter och guld och köpa nya smycken. Ut med det gamla och in med något nytt och fräscht. Det är supersmidigt att sälja guld och diamanter. Du beställer ett diamantbrev som du sedan lägger dina smycken i enligt instruktionerna som medföljer. Sedan postar du returbrevet som är förbetalt. När dina gamla smycken kommit fram och smyckena värderats får du ett sms med prisinformation och när du godkänner beloppet sätts pengarna in på ditt konto. Det är väldigt smidigt och enkelt.

Silversmycken i olika former

Silversmycken regerar under våren och sommaren, tänk överdimensionerade kedjelänkar, stora runda former med hög glans och maxade armband. Långa halsband gör comeback under våren och sommaren. Bär ett långt halsband över allt från klänningen till t-shirten. Något annat som är trendigt är statementörhängen. Ett par statementörhängen som får ta plats är enkelt men ack så snyggt. Du kan klä dig med något enkelt för örhängena kommer göra jobbet med din outfit. Ett vardagssmycke som är stekhett nu i vår är minimalistiska hoops, mindre ringar i form av ringar. Pärlor är något som aldrig går ur tiden och är alltid ett säkert kort att bära. När det gäller att inte mixa guld och silver, strunta i det och matcha guld och silver hur mycket du vill.

Ansiktsmasken är glödhet

Corona-pandemin har inte undgått någon och därifrån kommer våren och sommarens hetaste accessoar nämligen ansiktsmasken. Det är i många länder sen en tid tillbaka obligatoriskt att bära en ansiktsmask i offentliga rum. Den här säsongen sätter många modedesigners sin egen prägel på ansiktsmasken. En annan accessoar som kommit allt mer är smart förvaring för kort, nycklar och mobiltelefon. En snygg liten väska att hänga runt halsen eller liknande är glödhett i sommar. Vattenflaskan är också en accessoar som blivit supertrendig. Du ska helst bära din vattenflaska så att den syns. En accentfärg som är perfekt att ha på accessoarer denna säsong är orange. Klockan är den perfekta accessoaren denna säsong om du ska välja en. Investera i en klassisk klocka som du kan bära. En stilren klocka passar lika bra till en snygg t-shirt som till en klänning.