Skapa en sammanhållen look

Idag är det många som känner att deras hår har blivit för glest och att hårlinjen behöver förbättras. Med en frisyr eller skägg som passar din look är det enklare att hitta rätt accessoarer och skapa en stil som du känner dig bekväm i. För att skapa en sammanhållen look finns det flera saker du kan göra.

Med hjälp av Nordic hair hårtransplantation i Stockholm flyttas hår som ligger i ett område med många hårstrån till ett område där du vill ha mer hår. De nya hårsäckarna tas oftast från nacken och är genetiskt programmerade att inte låta håret falla av. Nordic Hair har lång erfarenhet kring hårtransplantationer och kan korrigera hårlinjer för både kvinnor och män.

Använd lagom mängd accessoarer

Att lägga till accessoarer till din klädstil är en enkel metod för att åstadkomma en personlig och unik prägel. Det är frestande att använda den gamla klassikern vit skorta med svart kostym för att skapa en look som passar vid många tillfällen. Om du lägger till rätt accessoarer förhöjs din look flera snäpp, men om du adderar för många kan du ge intryck av att se ut som en fågelskrämma.

Vilka accessoarer och vilken frisyr som passar just dig är individuellt. Många män vill klä sig ledigt till vardags och ha en lättskött frisyr och endast ett fåtal accessoarer. Det är dock viktigt att välja rätt storlek, då din stil kan förstöras helt om du har för stora eller för små kläder. Se över både detaljer och helhet på din look och ta bort kläder som är för långa eller för korta. Om något plagg har för långa ärmar eller annat som inte passar har du också möjlighet att lämna in det hos en skräddare.

Handla kläder med kvalitet

Det är viktigt att handla miljömedvetet och endast shoppa kläder med hög kvalitet. När du kan använda varje klädesplagg i flera år minskar du ditt koldioxidavtryck. Det är också bra att ta hand om kläderna du äger väl, stryk dem regelbundet och häng upp skjortorna så att de håller sig fräscha och utan rynkor. Ett klassiskt herrmode är enklare att hålla stilen med, som kostym, skjorta, raka jeans och oxfordskor. När du lägger till accessoarer är det bra om du matchar skorna med bältet och ser till att slipsen passar bra till skjortan. En klocka som passar bra till stilen kan förhöja outfiten, särskilt om den harmonierar med eventuella glasögon och bältet.

Om du är osäker på vilken stil som passar vid ett tillfälle är det oftast bäst att klä upp sig i stället för att klä ner sig. Du behöver inte heller klä dig i tråkiga färger som grått eller svart. Experimentera med olika färger och mönster, se bara till att det finns en röd tråd i din ensemble.