Framhäv ditt vackra utseende med smycken och fillers

Att ta hand om ditt utseende är en förutsättning för att se attraktiv ut och visar att du har respekt för dig själv. Genom att klä dig bra, fixa håret, naglarna, sminket samt använda smycken och accessoarer så kan du framhäva ditt vackra utseende. För att gå ett steg längre har du även alternativ som plastikkirurgi, fettsugning och fillersbehandlingar. Ja, möjligheterna att ta ditt utseende till nästa nivå är verkligen många!

Skapa en fantastisk look med smycken

Smycken är det enklaste och vanligaste sättet att göra utseendet attraktivt och charmigt. Ända sedan förhistorisk tid har kvinnor använt smycken vid speciella tillfällen och ​i sitt dagliga liv. Med smycken kan du imponera på andra, påverka om du vill ge ett personligt eller professionellt intryck, samt för att skapa en matchande look tillsammans med kläder och skor.

Uppnå universella skönhetsideal med fillers

Det råder ingen tvekan om att du kan komma långt med smycken och accessoarer för att förbättra ditt utseende. Dock finns det ibland vissa universella skönhetsideal som är svåra att uppnå med enbart kläder, smycken och smink. Några exempel på detta är följande:

  • Fylliga läppar som är i proportion med resten av ansiktet.
  • En mun som inte är liten och insjunken.
  • En liten och smal näsa.
  • En slät och ungdomlig hud utan rynkor, fläckar och ärr.

Det finns ett alternativ som kan förbättra ditt utseende drastiskt genom att minimera synligheten av fina linjer, fylla i rynkor och släta ut en slapp hud. Själva behandlingen görs genom små injektioner under hudytan och tar oftast bara 30 minuter per område. Det här är snabbare än många sminksessioner och låter dig se skillnad direkt efter injektionerna. Svullnaden lägger sig redan inom några dagar. Som du märker är fillers en mycket mångsidig behandling som låter dig ”forma” ditt ansikte efter önskemål. Du kan göra allt från att minska rynkor och göra läpparna fylligare till att förstärka ansiktsdrag och markera formen på käklinjen. Det är med andra ord möjligt att både lägga till, ta bort och förändra i ansiktet!

Boka en tid på Akademikliniken

Med tanke på hur mycket ditt utseende kan formas med fillers bör du låta en erfaren klinik utföra denna behandling. Akademikliniken är experter med 30 års dokumenterad erfarenhet av estetiska behandlingar med naturliga resultat. Personalen på Akademikliniken består av certifierade behandlare och plastikkirurger med mångårig utbildning, så du kan känna dig helt trygg med behandlingens resultat. Du bokar en tid smidigt online och har många städer att välja mellan som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås med flera. Därefter väljer du klinik och önskat datum.