Satsa på klassiska accessoarer från Polo Ralph Lauren

Accessoarer är alltid kul, men risken finns att du köper på dig för mycket och att de sedan bara blir liggande. Här vill vi därför slå ett slag för att satsa på klassiska accessoarer från Polo Ralph Lauren.

Ralph Lauren är det klassiska modets mästare

Vad tänker du på när du tänker på Ralph Lauren? Chanserna är stora att tankarna dras till klassiska, krispiga skjortor, snygga scarfar och kabelstickade tröjor. Det är nämligen klassiska plagg som varit signum för Polo Ralph Lauren mycket länge. Varumärket har även en mängd accessoarer i samma klassiska och smakfulla stil. Det är också dem vi ska ägna oss åt i den här texten.

Investera i hållbara plagg

Idag är fler än någonsin medvetna om klimatet. Till och med fast fashion-giganten Hennes och Mauritz gör satsningar på hållbart mode. Det beror på att konsumenterna efterfrågar det och att allt fler blivit medvetna om skadan modeindustrin gör på klimatet. Trots det fortsätter klädförsäljningen att gå upp. Västerbottens-Kuriren rapporterar att klädhandeln gått upp med 26,2 % bara i augusti.

Visst kan det kännas tröstlöst i det läget, men en av sakerna du kan göra för att värna om klimatet är faktiskt att satsa på klassiskt mode från Polo Ralph Lauren.

Därför ska du satsa på klassiska accessoarer

Mode kommer och går. Titta bara på bilderna från årets MET-gala för att förstå att trender förändras över tid. Något som dock alltid finns kvar är det klassiska modet. Det betyder att om du köper några få utvalda plagg och accessoarer som är tidlösa så kommer du att kunna ha dem längre. En scarf från Ralph Lauren som köptes på 60-talet fungerar med andra ord lika bra idag. Vi behöver helt enkelt börja tänka mer långsiktigt när vi handlar kläder och accessoarer. Du bör också tänka på att välja plagg av hög kvalitet som är tillverkade av bra material. När du gör det kommer du att märka att du har en garderob som håller år efter år. Lusten att hela tiden köpa nytt kommer också att försvinna med tiden.

Satsa på dessa accessoarer

Polo Ralph Lauren har ett brett utbud av accessoarer. Vet du inte riktigt var du ska börja kan det vara bra att välja några nyckelplagg. En vacker scarf fungerar till exempel tillsammans med mycket och kan förhöja även den tråkigaste topp. Satsa också på en varm halsduk i ren ull så håller du dig varm även de kallaste dagarna. När solen gassar kan det vara skönt med en snygg keps.