Jobba deltid medan du bygger upp ditt skönhetsföretag

Drömmer du om att ha ett eget företag inom skönhet, smycken, mode och accessoarer? Aldrig har möjligheterna varit så stora som i dag. Du kan lyckas med att bygga upp ett eget företag inom skönhetsbranschen och göra det till din heltidsinkomstkälla. Det kan dock vara smart att jobba deltid, så att du både får lön och mycket tid.

Hitta ett passande deltidsjobb

Det tar tid att bygga upp ett företag. Därför kan det vara klokt att jobba deltid så att du får tid och kraft att bygga upp verksamheten. För att lyckas i livet är det väsentligt att verkligen förstå att du inte både kan äta kakan och ha den kvar. Det är ofta den insikten som skiljer de personer som uppnår sina mål och resten av befolkningen som bara pratar. Du har 24 timmar på ett dygn. Du behöver sova och motionera för att må bra och kunna arbeta. Du måste även lägga tid på att försörja dig. Men du har ett val om du ska bygga upp ett roligt företag med smycken och mode, eller bara fortsätta i sammas fotspår som du går i nu. För resten av ditt liv. Ta steget att jobba mycket utan så mycket lön ett tag, för att sedan kunna bli din egen. Kunna tjäna pengar på allvar och få mycket frihet. Genom att jobba deltid får du tid och kraft att bygga upp företaget. Om du går via ett bemanningsföretag så kommer du också kunna jobba lite mer vissa perioder, om du behöver mer pengar. Du får helt enkelt mer frihet. Gå in på Bravura som har många deltidsjobb i Stockholm inom ekonomi, administration och kundtjänst. Bra arbetsområden som du som blivande företagare kommer ha stor nytta av. Varför bara få lön när du jobbar, när du också kan använda deltidsjobbet som en ställe att lära dig nyttig kunskap?

Bygg upp ditt smyckeföretag

Det är förvisso mycket konkurrens inom skönhetsbranschen, samtidigt är efterfrågan på personliga produkter stor. Folk vill köpa accessoarer som visar deras personlighet; halsband, armband och örhängen med det lilla extra. Vare sig du vill designa smycken själv eller anlita en designer, så har du stora möjligheter att lyckas om du hittar en nisch och stil som står ut.

Det kan vara klokare att satsa på smycken till en särskild grupp, än att försöka nå alla. Om du gillar hundar, katter eller hästar, så kan du skapa kollektioner som särskilt riktar sig till hund- eller kattägare eller ryttare. Att skapa smycken till ”modeintresserade” är nästan omöjligt. Bara något som kändisar, influencers och de stora modeföretagen kan lyckas med. Om du däremot nischar dina smycken till en särskild grupp, så kommer det både vara lättare att nå gruppen och marknadsföra dig. Du kan satsa på nästan vilken grupp som helst, men med fördel bör du vara en del av målgruppen själv. Då kommer du lättare att förstå vilka slags smycken som kunderna vill ha och det kommer vara roligare att blogga och marknadsföra dina kollektioner.