Bröstimplantat för finare urringning

Smycken har en unik förmåga att piffa upp din stil och en snygg urringning matchas optimalt med ett läckert halsband. Tyvärr känner många kvinnor skam i att klä sig urringat för att smycken ska få sin rätta exponering. Det kan vara på grund av rynkig hud, hängande bröst eller bara att urringning känns för vulgärt.

Här får du de bästa tipsen för att känna dig mer bekväm i urringning för att bära upp snygga hängsmycken!

Tänkt på bröstimplantat?

Förr var bröstimplantat knappast något vem som helst gjorde för att få en snyggare urringning. Det var heller inte en särskilt säker operation. Idag är en bröstoperation med bröstimplantat ett vanligt ingrepp som hjälper många kvinnor att få ett bättre självförtroende.

När det gäller smycken är ett sviktande självförtroende anledningen till att kvinnor inte bär halsband som kräver urringning. Ofta på grund av att personen känner sig obekväm med att visa rynkig hud eller en hängande byst. Ett professionellt ingrepp med bröstimplantat hjälper din urringning på plats och är idag en helt vanlig operation.

Bröstimplantat är en åtgärd att ta till av flera anledningar, men med det gemensamma syftet att skapa välmående. Det är helt normalt att huden blir rynkig med åren och att brösten inte har samma form som i dina ungdomsår, men det finns inget som säger att bröstimplantat skulle vara fel. Tvärtom är det en unik möjlighet till att känna dig bekväm med din kropp och äntligen bli befriad till att bära urringat till dina vackra smycken.

Slät hud för fina smycken

Utöver möjligheten att operera in bröstimplantat finns det även olika sätt att föryngra din hud. Du kanske känner att huden vid hals och bröst inte är lika slät som tidigare, vilket påverkar hur dina smycken sitter mot huden. Då kan en skönhetsbehandling med fokus på att förbättra hudens utseende vara aktuellt. Här är tipset att alltid boka tid för konsultation hos en seriös och pålitlig plastkirurg eller skönhetsterapeut. Det finns flertalet behandlingar och ingrepp att välja bland och det är viktigt att du tar ett beslut anpassat för just din hudtyp.

Även om fräknar och födelsemärken är en del av din personlighet (så länge de inte visar tecken på fara) kan det vara irriterande när du ska blotta hud. Idag är det en enkel åtgärd att ta bort pigmentfläckar eller födelsemärken som ger dig en ”renare” urringning när du ska bära upp dina smycken!